EZENNEL ÉRTESÍTJÜK ADA KÖZSÉG POLGÁRAIT, AKIK MEGVALÓSÍTOTTÁK A KOMMUNÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKÉRT FIZETENDŐ TÉRÍTÉS ALÓLI FELMENTÉSRE VALÓ JOGOT, HOGY ADA KÖZSÉG SZOCIÁLIS VÉDELMI KÖZPONTJA 2023. JANUÁR 9-ÉTŐL VÉGZI AZ EMLÍTETT JOGOK FELÜLVIZSGÁLÁSÁT. MINDEN ÉRINTETT JOGOSULT TELEFONON LESZ ÉRTESÍTVE AZ IDŐPONTRÓL, AMIKOR MEG KELL, HOGY JELENJEN A KÖZPONTBAN. KÉRJÜK A POLGÁROKAT, HOGY TARTSÁK TISZTELETBEN A KIJELÖLT IDŐPONTOKAT, HOGY NE ALAKULJANAK KI TORLÓDÁSOK!

А POLGÁROK MAGUKKAL KELL, HOGY HOZZÁK A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYUKAT, A KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT ÁLTAL KIADOTT UTOLSÓ SZÁMLÁT ÉS BIZONYÍTÉKOKAT A HÁZTARTÁSUK ÖSSZ JÖVEDELMÉRŐL. AZ ÉRINTETT POLGÁROKNAK, AKIK NEM TESZNEK ELEGET A FELSZÓLÍTÁSNAK, MEG LESZ SZÜNTETVE A KOMMUNÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKÉRT FIZETENDŐ TÉRÍTÉS ALÓLI FELMENTÉSRE VALÓ JOGA.

A KOMMUNÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKÉRT FIZETENDŐ TÉRÍTÉS ALÓLI FELSZABADÍTÁSRA VALÓ JOGOT KIZÁRÓLAG AZ A HÁZTARTÁS TUDJA MEGVALÓSÍTANI, AMELY TELJES EGÉSZÉBEN RENDEZTE TARTOZÁSÁT A SZOLGÁLTATÁST NYÚJTÓ „STANDARD” KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT FELÉ.

ADA KÖZSÉG MINDEN POLGÁRÁNAK BOLDOG, SIKEREKBEN GAZDAG 2023. ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

 

ADAI KÖZSÉG SZOCIÁLIS VÉDELMI KÖZPONTJA