A Vajdasági Sport Mindenkinek Szövetség szervezésében ma délben Újvidéken tartották meg a XIII. Munkásport Olimpia négyéves ciklusának zárórendezvényét, amelyen ünnepélyes keretek között sor került a  külön elismerések kiosztására és a rekord hordozók kihirdetésére is.

Nem csak házigazdaként büszkélkedhetünk kiemelkedő dicsérettel, községünk a 223 versenyzője kapcsán megkapta a „Legsikeresebb régió a résztvevők száma alapján” külön elismerést, valamint  kiérdemelte a „XIII. Munkássport Olimpia teljes versenyprogramjának résztvevője” külön elismerést is, mivel Ada község egyedüli régióként képviseltette magát mind a 19 férfi és 10 női sportágban.

A rekord hordozók kihirdetése pedig két versenyzőnket érintette, név szerint  Petrov Milvát (atlétika – három próba) és Zaj Szilviát (úszás).

– Községünk számára nagy megtiszteltetés volt, hogy ismét házigazdája lehetett a Munkássport Olimpiának. Köszönjünk mindenkinek a részvételt és ismételten gratulálunk minden elismeréshez és elért eredményhez! – nyilatkozta Bilicki Zoltán, Ada község polgármestere.