Уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, наша спортска удружења из године у годину добијају финансијска средства, а треба нагласити да су у недавној прошлости реализовани и значајни пројекти у сарадњи са овим секретаријатом. Након изградње атлетске стазе око терена АФК-а, уз подршку поменутог секретаријата реализују се још два нова инфраструктурна пројекта.
Дане Баста, покрајински секретар за спорт и омладину, данас је посетио нашу општину и том приликом обишао изградњу борилачке сале Рвачког клуба „Партизан“ у Молу, где су радови при крају, а такође је посетио и мултифункционални кошаркашки терен у рекреационом центру у Ади, чија изградња је завршена. Уређење зелене површине око кошаркашког терена планирано је за јесен, у зависности од временских услова.
Поред тога, уз подршку секретаријата ускоро почиње и свеобухватна реконструкција спортских терена и дечијег игралишта у рекреационом центру у Молу, што ће такође представљати значајан искорак у погледу квалитета спортских и рекреативних активности.