У организацији Савеза спорт за све Војводине данас у подне у Новом Саду одржана је завршна церемонија четворогодишњег циклуса XIII Спортске олимпијаде радника Војводине, на којој су у свечаним оквирима додељена посебна признања и проглашени носиоци рекорда.
Општина Ада поред свих похвала за успешну улогу домаћина може да буде поносна и за добијено посебно признање за „Најуспешнији регион по броју такмичара“ са 223 учесника и посебно признање „За потпуну заступљеност у спортском програму XIII СОРВ” као једини регион који је био заступљен у оквиру свих 19 мушких и 10 женских спортски дисциплина.
Поред осталих за носиоце олимпијских рекорда проглашене су и две наше такмичарке, и то Милва Петров (атлетика – тробој) и Силвиа Зај (пливање).
– За нашу општину је била велика част да поново буде домаћин Спортске олимпијаде радника Војводине. Захваљујемо се свима на учешћу и још једном им честитамо на добијеним признањима и постигнутим резултатима – изјавио је председник општине Ада, Золтан Билицки.