Поновно асфалтирање улица у нашој општини

Почетком августа смо известили о томе да је Локална самоуправа општине Ада расписала јавну набавку за поновно асфалтирање улица, односно деоница улица на територији општине. Прикупљене су понуде, а најповољнији понуђач је предузеће „Војпут” из Суботице. Ових дана је извршен потпис уговора и у кратком року, највероватније до краја месеца креће и извођење радова. Укапна вредност планираних радова на основу понуде износи 16,8 милиона динара, а обухватају следеће поновно асфалтирање:

у Ади, деонице у улицама Ади Ендреа и Карађорђева од улице Саве Ковачевића до улице Лазе Костића, деонице улице Димитрија Туцовића од забавишта до Партизанског трга, деонице улице Светозара Марковића од улице Саве Ковачевића до улице Димитрије Туцовића, као и улице Лазе Костића и Партизанског трга,
у Молу, деонице улице Максима Горког од улице Вука Караџића до улице Светозара Милетића, као и деонице улице Инвалидска од улице ЈНА до улице Урбан Јожефа.
Поред тога радиће се цела дужина улице Јожеф Атиле на Утринама, и реновирање једног дела тротоара на католичком гробљу у Ади.

Инвестицију Локална самоуправа финансира заједно са Другом месном заједницом Ада и Месном заједницом Мол.