Wеллнес центар Адица ће од данас поподне бити проширен новим садржајем. Посетиоци могу од данас да користе тзв. базен са тобоганом, напуњен са термалном водом, који је раније био отворен само у летњој сезони. Зграда Wеллнесса је са базеном повезана ходником са подним грејањем, кроз који се стиже до балоном прекривеног, грејаног објекта, где купаче и током зимских месеци чека базен са термалном водом од 32 степена. Овим новим садржајем удвостручена је досадашња површина воде од 300 квадратних метара, а такође је повећан и број места за одмарање. Базен је погодан и за госте који воле да пливају.
Ову инвестицију је финансирала општина Ада из буџета општине, уз подршку Прве и Друге месне заједнице Ада из локалног самодоприноса, као и из подршке
Министарства трговине, туризма и телекомуникација. Пројекат је обухватио изградњу балонског комплекса и његове околине, са централним грејањем и неопходним машинским деловима, у укупној вредности од 33 милиона динара.
Наглашавамо да ће покривени базен бити на располагању и ученицима наших школа, и то бесплатно у оквиру фискултурне наставе. Планирано је да до краја године буде набављен и један аутобус, са којим ће се ова могућност пружити свим ученицима из наше општине. Ова рекреативна могућност ће се након обезбеђивања неопходних законских услова створити у сарадњи са школама. Бенефит инвестиције је и тај, да пливачки клубови могу своју активност обављати током целе године, без обзира на годишње доба – изјавио је председник општине, Золтан Билицки.