Председник општине Ада, Золтан Билицки је током преподнева примио тамбурашки оркестар Бодрош, поводом изванредног резултата, постигнутог у ТВ емисији за таленте.
Тамбурашки оркестар Бодрош, Друштва за неговање традиције „Вадвираг” из Аде основан је пре три године. Његови чланови су: Богларка Апро – прим, Петер Палфи – прим, Патрик Палфи – контра. Ботонд Улер – басприм, Балаж Леваи – тамбурабегеш, инструктор: Петер Зомбори.
Оркестар је током јесени учествовао у емисији за таленте „Дуна“ телевизије, под називом „Фöлсзáллотт а пáва”, у категорији инструменталних солиста и оркестара. У такмичења су стигли до полуфинала, међутим на церемонији доделе награде добили су специјалну награду у вредости од милион форинти, коју им је уручио секретар министарства задуженог за надзор над изванредним националним вредностима, Жолт Немет, поред тога добили су прилику за снимање у студију, који је оркестру дао професор на Универзитету за музичку уметност „Лист Ференц”, директор радио канала „Данко”, члан жирија, Габор Ередич.