Данас у подне су у свечаним оквирима започети су радови на изградњи будућег седишта рвачког клуба у Молу, које је својим присуством увеличао и покрајински секретар за спорт и омладину.
Рвање у Молу има веома богату историју и то почев 1947. године, а од свог реорганизовања од 2012. године наставио је са озбиљним радом и постизањем истакнутих резултата. Локална самоуправа општине Ада је заједно са Месном заједницом Мол издвојила средства ради реализације ове инвестиције а све у корист деце која се баве овим спортом. Почетак изградње само је наставак успешне сарадње која је остварена са Владом Републике Србије и Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину у области изградње спортске инфраструктуре, у оквиру које је за ову сврху у последњих неколико година издвојено више стотина милиона динара. Као резултат те сарадње житељи наше општине могу користити: атлетску стазу у Ади, покривени „пензионерски” базен, обновљен фудбалски терен и пратеће објекте ФК “Бачке” из Мола, а озбиљна средства су уложена и у изградњу Спортске хале у Молу, као и у реновирање фискултурне сале, и отворених терена у Основној школи. Поред тога из средстава Локалне самоуправе инвестирано је више од 70 милиона динара у реконструкцију спортске хале, као и у реновирање фудбалског терена у Ади. Уговорена су и средства у висини од 25 милиона динара за реконструкцију фискултурне сале у „Барапарт“ школи, као и за ову инвестицију која је данас започета, и то приближно 30 милиона динара.
Резултати споменуте сарадње утичу на побољшање животног стандарда становника наше општине што нам је и циљ, те за наставак започетог посла молимо подршку грађана.
Председник општине је на крају говора изразио наду да ће изградња објекта тећи по планираној динамици и да ће се ускоро моћи користити, те рвачима пожелео пуно лепих резултата и спортске среће у наредним годинама.