A Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság támogatásával évről-évre nem csak sportegyesületeink részesülnek támogatásban, hanem komoly projektek közös megvalósítása is létrejött a közelmúltban. Az AFK pályája körül kiépített atlétikapálya után két újabb infrastrukturális fejlesztés valósul meg a fent említett titkárság támogatásával.
Ma községünkbe látogatott Dane Basta sport és ifjúsággal megbízott tartományi titkár, amely látogatás alkalmából megtekintette a moholi Partizán Bírkózó Klub küzdőtermének kiépítését, amely munkálatok a végéhez közelednek, valamint ellátogatott az adai rekreációs központban befejezett multifunkcionális kosárlabdapályához is. A pálya körüli zöldövezet kialakítására az ősz folyamán kerül majd sor, az időjárási viszonyokat figyelembe véve.
A titkárság támogatásával hamarosan megkezdődik a moholi rekreációs központban lévő sportpályák és játszótér teljeskörű felújítása is, amely szintén jelentős előrelépést jelent majd a minőségi sportolás és szabadidőtöltés szempontjából.