A mezőgazdasági földterületek védelméről, rendezéséről és használatáról szóló 2020. évi program alapján, 2021. április 22-én megjelent az Ada községbeli állami tulajdonú mezőgazdasági földterületek bérbeadásáról és használatáról szóló hirdetmény – második körben. A hirdetmény szerint 36,2398 hektár állami földterület bérbeadása van tervezve, amely 50 pályázati egységben van felosztva. A tervezett bérlési időszak egy vagy tizenöt év. Az ajánlatokat legkésőbb 2021. május 5-én 14,00 óráig lehet benyújtani, csatolva a szükséges dokumentációt.

A hirdetményre való jelentkezés csak a „Digitális nyilvános pályázat” webalkalmazáson keresztül lehetséges, amely lehetővé teszi minden érdekelt mezőgazdasági termelő számára, hogy elektronikus úton vegyen részt az állami mezőgazdasági földterületek bérbeadására vonatkozó nyilvános pályázatokon. Az webalkalmazás ingyenes, mindenki számára elérhető, számítógépeken és mobil eszközökön is használható, amely a következő linken érhető el: https://upz.minpolj.gov.rs/sadrzaj/

További tájékoztatás az Adai Községi Közigazgatási Hivatal Nagyberuházási és Helyi Gazdaságfejlesztési Osztályán kapható, az adai községháza 34. számú irodájában, Ada Felszabadulás tér 1, vagy az alábbi telefonszámon (024) 852-106, 134-es mellék 8:00-tól 13:00 óráig.

HIRDETMÉNY
AZ ÁLLAMI TULAJDONÚ MEZŐGAZDASÁGI FÖLDEK BÉRBEADÁSÁRA ÉS HASZNÁLATÁRA