T  Á  J  É  K  O  Z  T  A  T  Ó 

 BEJELENTKEZÉS/ ÍRATKOZÁS          

      Értesítjük a Tisztelt szülőket/és törvényes képviselőket hogy Ada község területén az óvodákba – óvoda, napközi, bölcsőde – a BEJELENTKEZÉS/ ÍRATKOZÁS a 2021/2022-es tanévre vonatkozóan 2021. május 10-től 2021. május 31-ig történik az „e-uprava” portál segítségével.  

       A szülő választhat, hogy melyik óvodába (épületbe illetve csoportba, korosztálytól függően) íratja be gyermekét. 

       Kivételesen azon gyermekek – a félnapos tartózkodásra –  akik  2021. szeptember 1-ig betöltik a 3 évüket beíratkozhatnak magyar nyelvű csoportba Adán a Pitypang épületbe a Mite Radujkova 6. sz. alatt, és Moholon a Bóbita épületbe a Titó Marsall 108. szám alatt. Szerb nyelvű csoportba a gyermekek Adán a „Srce” épületbe íratkozhatnak a  Dimitrije Tucovića 13.. sz. alatt, Moholon pedig a „Veseljko” épületbe a Novak Radonić 17. sz. alatt.    

         Emlékeztetjük a szülőket, hogy az öt és fél évestől a hat és fél éves korú gyermekeket (2015.03.01- 2016.02.29. született gyerekek) KÖTELESEK beíratni az iskolai előkészítő programba. Ha ezt elmulasztják megtenni, akkor a szülő vagy a törvényes képviselő büntetésben részesül.          

        A mennyiben a szülőknek/törvényes képviselőknek nincs módjuk a kérelmet elektronikus úton benyújtani, kivételesen átvehetik a gyermek intézménybe történő bejelentésére vonatkozó űrlapot 2021. június 01-től 2021. június 07-ig és ezt benyújthatják 2021. június 07-ig az intézmény székhelyén (Ada, Mite Radujkov u. 6. sz.).   

      Аz orvosi igazolást 2021. augusztus 25-ig kell leadni.  

      Kérjük a szülőket, hogy az iratkozást a megadott határidőn belül végezzék el!  

      A fenti weboldalhoz való kapcsolódás alkalmával a „szolgáltatások”(„услуге”) alkalmazás kiválasztását követően a „gyermekek”(„деца“) majd az „e-óvoda”(„е-вртић“) kiválasztása szükséges. Ezt követően a „segítség”(„помоћ“) alkalmazásban a felső sávban, majd a bal oldalon „a meghagyás létrehozása felhasználói névvel és jelszóval“(„креирање налога корисничким именом и лозинком“) és „bejelentkezés felhasználói névvel és jelszóval“(„пријава корисничким именом и лозинком“) alkalmazások kiválasztása szükséges. (ezen alkalmazásokban pontos információk találhatók a gyermekek bejelentésével kapcsolatban).        

      Az intézménnyel való kapcsolattartás a 024/851-131-es telefonon, valamint a  cikajovazmajada@gmail.com  elektronikus postacímen lehetséges.  

 

аz intézmény szakszolgálata