ÉRTESÍTÉS

Ezúton értesítjük Ada község polgárait, hogy az elkövetkező időszakban a LED közvilágítás működésében esetlegesen fellépő problémák bejelentését a következőképpen kell végezni:

• Amennyiben a szűkebb helyszínen egy vagy két LED világítótest nem működik, azt a helyi közösségekben (Adai I. HK, Adai II. HK, Moholi HK, Törökfalvi HK) kell bejelenteni, amely erről értesíti az önkormányzatot és az illetékes kivitelezőt. A bejelentéskor szükséges pontosan feltüntetni az utcát és a házszámot, amely előtt a LED világítótest nem működik.
• A meghibásodásokkal kapcsolatos bejelentéseiket továbbra is megtehetik a már eddig megszokott módon, az önkormányzat épületének 35-ös irodájában Bajić Évánál, illetve a 024/852-106-os (135-ös mellék) telefonszámon.
• Amennyiben szélesebb helyszínen (utcarészek, vagy több utca) több LED világítótest nem működik azt a lakosok, vagy az illetékes helyi közösségek közvetlenül a Zentai Áramelosztó illetékes diszpécseri szolgálatának jelentik, a 024/628-800 telefonszámon, hogy azok a meghibásodást a megszokott módon elhárítsák.
Kérjük a lakosságot, hogy a probléma bejelentésekor és reklamáció esetén adják meg a pontos adataikat (név, pontos lakcím és elérhetőségi telefonszám),hogy az illetékes szolgálatok minél gyorsabban be tudják azonosítani a meghibásodás helyszínét és elhárítani azt.

Megértésüket köszönjük!

Ada község önkormányzata