Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy községünkbe látogatott Goran Vesić építésügyi, közlekedési és infrastruktúráért felelős miniszter, hogy megtekintse az Ada-Mohol kerülőút kiépítésének utolsó fázisát. A körforgalom kiépítésével célunk a teher- és az áthaladó forgalom kihelyezése a településekről és ezáltal a biztonságosabb közlekedés városon belül. A beruházást a fent említett minisztérium, valamint Ada község önkormányzata az adai I. és II. Helyi Közösségekkel pénzeli.

2020 óta a köztársasági és a tartományi kormányokkal közösen a befejezett, az elkezdett, és a nem megkezdett, de leszerződött, a rövidesen kezdődő beruházásaink összértéke megközelítőleg 7,5 milliárd dinárt tesz ki, amely hatalmas infrastrukturális lökést adott községünknek. Ez is azt bizonyítja, hogy egymást támogatva komoly eredményeket tudunk elérni.

A mai találkozót természetesen kihasználtuk a jövőbeli céljaink megvitatására, és bízom benne, hogy december 17-e után az eddigi eredményes együttműködést tovább folytathatjuk! – nyilatkozta Bilicki Zoltán Ada község polgármestere.