Pályázati kiírás

Ada község önkormányzata pályázatot ír ki a szolgáltató tevékenységek támogatására, a fogyóeszközök költségei visszatérésén keresztül. A pályázat kiírásának célja a fogyóeszközök költségeinek visszatérítése az Ada község területén székhellyel rendelkező gazdasági társaságok és vállalkozók számára, a szolgáltató tevékenység támogatása Ada községben.
Értesítjük az érdekelteket, hogy a pályázat teljes szövege és feltételei megtalálhatóak Ada község honlapján (www.ada.org.rs) a Pályázatok menüpont alatt.
A pályázatot az alábbi címre lehet eljuttatni: Ada község, Felszabadulás tér 1., 24430 Ada, az alábbi megjelöléssel: „Pályázat a szolgáltató tevékenységek támogatására a fogyóeszközök költségeinek visszatérítésén keresztül“.
A pályázatra jelentkezés határideje: 2019.07.04.
Az eszközök elosztásáról szóló határozat megtalálható lesz a www.ada.org.rs honlapon és elektronikus úton kézbesítik a pályázat résztvevőinek.
A pályázat ideje alatt további tájékoztatás munkanapokon 10-12 óráig kérhető a 024/852-106 telefonszám 217-es mellékén. Kontakt személy: Vanja Gavrilović.