Utcák újraaszfaltozása községünkben

Augusztus elején beszámoltunk arról, hogy Ada község önkormányzata kiírta a közbeszerzést a községünk területén lévő utcák, illetve utca szakaszok újraaszfaltozására. Megtörtént az ajánlatok begyűjtése és a legkedvezőbb ajánlatot a szabadkai „Vojput” vállalat nyújtotta be. A munkálatok elvégzésére a napokban megtörténik a szerződés aláírása is és rövid időn belül, várhatóan e hónap végén, a kivitelezés is megkezdődik. A tervezett munkálatok össz értéke az ajánlat alapján 16,8 millió dinár tesz ki és a következőket foglalják magukba:

  • Adán az Ady Endre és a Karađorđeva utcák Save Kovačević és Laze Kostić közötti szakaszai, a Dimitrije Tucović utca egy része, az óvodától a Partizán térig, a Svetozar Marković utca Save Kovačević és Dimitrije Tucović utcák közötti szakasza, valamint a Laze Kostić utca és a Partizán tér teljes hosszának újraaszfaltozását.
  • Moholon a Maksim Gorkij utca Vuk Karadžić és Svetozar Miletić utcák közötti szakasza, valamint az Invalid utca egy része kap új útburkolatot a JNH utcától az Urbán József utcáig.

Törökfalun a József Attila utca az adai katolikus temetőben pedig a járda egy részének felújítására is sor kerül majd.

A beruházást az önkormányzat közösen pénzeli az Adai Második és a Moholi Helyi Közösségekkel.