Értesítjük a tisztelt polgárokat, hogy Ada község önkormányzata a napokban megkezdi azt a programot, amelynek keretében minden háztartásba élelmiszercsomag kézbesítésére kerül sor. A csomagok a következő élelmiszereket tartalmazzák: kristálycukor , olaj, liszt, rizs, száraztészta, hagyma, tálcás zöldségféle és narancs.
A csomag kézbesítése hétköznaponként délután 17:00 és 19:00 óra között történik majd, vagyis a kijárási tilalom ideje alatt, hogy a lakosok személyesen átvehessék azokat. A csomagot nem hagyjuk az otthonok ajtajában. A kézbesítés előre tervezett beosztás szerint fog folyni, amelyet mindig egy nappal előbb nyilvánosságra hozunk abból a célból, hogy a polgárok számítsanak az önkéntesek jövetelére.
Kérjük mindenki türelmét, minden háztartásba eljuttatjuk a csomagokat!
A fent említett program április 2-án, azaz csütörtökön, Völgyparton kezdődik, amikor is az ottani lakosok fogják kézhez kapni a csomagokat.
Kérjük, kísérjék figyelemmel az értesítéseket, amelyekben közzétesszük, hogy következő munkanapon melyik településen és utcákban folytatódik a kézbesítés!
Vigyázzanak magukra! Vigyázzunk egymásra!
Ada Község Önkormányzata