Értesítjük Ada község polgárait, hogy Tamara Stojčević, főtitkár-helyettes 2021. március 19-ei keltezésű 2448/2021-5 számú átirata rávilágított, hogy mely tevékenységek végezhetőek az érvényben lévő intézkedések idején. Ennek annak alapján, Ada Község Törzskara a Rendkívüli Helyzetek Kezelésére, 2021.03.19-én kiadja az alábbi 

 

ÉRTESÍTÉST 

 

  1. Továbbra is maradnak az intézkedések, hogy nem működhetnek a vendéglátóipari létesítmények (kávézók, éttermek, bárok), bevásárlóközpontok, üzletek (az élelmiszerboltok kivételével), mozik, múzeumok, galériák, kozmetikai és fodrászszalonok, szépségszalonok, fogadóirodák, kaszinók, játszóházak, edzőtermek, kondi termek, edzőtermek,. fitneszközpontok, medencék, sportolásra szolgáló ballontermek, amelyek 2021. március 22-én (hétfő) 6 óráig vannak érvényben.
  2. Amennyiben a létesítmény, amelyben a tevékenységet végzik, kielégíti a feltételeket a biztonságos és biztos munkavégzéshez, úgy az alkalmazottak, mint a szolgáltatást igénybe vevők és vásárlók számára, akkor az munkaidő korlátozás alóli kivételek közé tartozik. 

A korlátozás nem vonatkozik azokra az üzletekre, létesítményekre és helyekre, amelyben olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek nem igénylik a szolgáltatást igénybevevők jelenlétét, vagy a jelenlét és a kapcsolat korlátozott ideig tart, az összes javasolt járványügyi intézkedés tiszteletben tartása mellett. 

  

Felhívjuk Ada község polgárait, hogy viseljék a maszkot (beltéren és szabadban is, ha a helyzet megkívánja), és tartsák tiszteletben, valamint alkalmazzák az intézkedéseket, viselkedjenek felelősségteljesen, az érvényes ajánlásokkal és utasításokkal összhangban. 

Kérjük a kedves polgárokat, hogy kerüljék a magán összejövetelek szervezését, mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében! 

                                       

Bilicki Zoltán 

az Ada Község Törzskara a Rendkívüli Helyzetek             

Kezelésére parancsnoka