Értesítjük Ada község polgárait, hogy Szerb Köztársaság Kormánya,  a Köztársasági Válságtörzs a Szerb Köztársaság Lakosságának a COVID-19 Fertőző Betegség Elleni Védelmére javaslatára, a 2021.05.06-án tartott ülésén elfogadta az új intézkedéseket a járvány megfékezésére, amelyek 2021.05.07-étől lépnek érvénybe, Ennek alapján, Ada Község Törzskara a Rendkívüli Helyzetek Kezelésére, 2021.05.07-én kiadja az alábbi 

 

ÉRTESÍTÉST 

 

A vendéglátó-ipari létesítmények 2021.05.07-étől a zárthelyiségekben 22 óráig tarthatnak nyitva, az összes védelmi intézkedés tiszteletben tartása mellett. A terület 50%-os kihasználtsága engedélyezett, és továbbra is hatályban marad az intézkedés, hogy egy helyen nem lehet ötnél több személy, és tiszteletben kell tartani a távolságtartást, viselni kell a maszkot, és végezni kell a fertőtlenítést. 18 óra után nem engedélyezett a zene sem az objektumban, sem azon kívül. 

A Covid-19 fertőzőbetegség elleni védőoltás megszakítás nélkül folyik az előre meghatározott terv szerint. 

Felhívjuk Ada község polgárait, hogy viseljék a maszkot (beltéren és szabadban is, ha a helyzet megkívánja), és tartsák tiszteletben, valamint alkalmazzák az intézkedéseket, viselkedjenek felelősségteljesen, az érvényes ajánlásokkal és utasításokkal összhangban. 

Kérjük a kedves polgárokat, hogy kerüljék a magán összejövetelek szervezését, mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében! 

 

Bilicki Zoltán 

az Ada Község Törzskara a Rendkívüli 

Helyzetek Kezelésére parancsnoka